Cavani na meti Vragova

United već kontaktirao napadača PSG-a?

Edmir Škorić

Sjajni napadač PSG-a Edinson Cavani na meti je Manchester Uniteda.

Engleski mediji tvrde da je Cavani glavni cilj Crvenih vragova za zimski prijelazni rok i da će uprava Uniteda uraditi sve da ga dovede

Navodno je United već kontaktirao Cavanija, koji bi sada valjda trebao da čelnicima PSG-a kaže kako želi da ide iz kluba, naravno ako ga zanima poziv iz Engleske.

Cavaniju ne odgovara to što Laurent Blanc na mjestu centralnog napadača forsira Zlatana Ibrahimovića i to bi mogao biti glavni razlog zbog kojeg bi otišao iz Pariza. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uostalom, PSG s lakoćom osvaja trofeje u Francuskoj, Cavani vjerovatno želi veće izazove, a borba za titulu s Unitedom u Premiershipu bi mogao biti pravi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.