Casillas samo biranim riječima o Realu

Iker je veliki: U Realu ga odbacili, on ih stalno hvali

Edmir Škorić

Iako ga je Real Madrid odbacio, Iker Casillas i dalje voli taj klub i branim riječima govori o njemu.

Casillasov Porto ispao je iz Lige prvaka sinoć nakon 2:0 poraza od Chelseaja i na proljeće će igrati Evropsku ligu, a njegov bivši klub Real igrat će osminu finala Lige prvaka.

"Nadam se da će Real igrati dobro i da će se plasirati što dalje u Ligi prvaka. Porto može osvojiti Ligu Evrope, pa bi bilo možda dobro da igramo s Realom Superkup Evrope", rekao je Casillas.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Porto nije baš bio najbolji u Ligi prvaka, zato sada moramo da igramo Europa ligu. To je novi turnir i novi izazov za mene. S dosta entuzijazma ću braniti u tim utakmicama", dodao je legendarni golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.