Mourinho nastavio provocirati Ikera

Verbalni rat još uvijek traje

Mourinho nastavio provocirati Ikera

Fudbaleri Chelsea slavili su sinoć na Stamford Bridgeu protiv Porta rezultatom 2:0 i plasirali se u osminu finala Lige šampiona.

Ekipa iz Londona je na taj način poslala Porto u Ligu Evrope što je bio povod za Mourinha da ponoo provocira Ikera Casillasa.

"Iker sada ima priliku da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje - Ligu Evrope", ironičan je bio Mourinho.

Podsjetimo da njihovi sukobi traju još od vremena kada je Mourinho vodio Real Madrid, a Iker bio golman ovog kluba. Mourinho se nije ustručavao ni u to vrijeme ostaviti Ikera na klupi, a kasnije je to španskom golmanu prilično uništilo karijeru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pojedini mediji su pred meč prenosili informacije da je Iker opsjednut time da izbaci Mourinha iz Lige šampiona što je Specijalnog sigurno uvrijedilo i dalo mu motiv više za ovu izjavu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.