Direktor kluba potvrdio

Ambiciozna Verona želi vratiti Iturbea

Direktor Verone Riccardo Bigon je za italijanske medije izjavio da bi Juana Manuela Iturbea rado volio ponovo vidjeti u plavo-žutom dresu.

Iako se Verona nalazi na posljednjem mjestu Serije A sa vrlo malim izgledima za opstanak u elitnom društvu, u ovom klubu i dalje imaju visoke ambicije, a potvrda toga je i pokazivanje interesa za argentinskog fudbalera.

"Tačno je da želimo vratiti Iturbea, ali smo svjesni da će biti veoma teško. Znamo da nismo jedini kandidat, ali mislim da je naša prednost u tome što je Iturbe već igrao u Veroni. Dobro poznaje ovaj grad i klub, ovdje mu je bilo lijepo i ne vidim razlog zašto se ne bi vratio", rekao je Bigon.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juan Manuel Iturbe je u Romu stigao pred početak prošle sezone, a plaćen je 22,5 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.