Ništa od povratka na Poljud

Brbić: Ponavljam, Hajduk neće angažovati Ibričića!

Čelnici Hajduka nisu zainteresovani za ponovno dovođenje Senijada Ibričića. 

Bivši. bh. reprezentativac je postao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa turskom Karsiyakom, a kao naredna destinacija u njegovoj karijeri spominjao se Hajduk kojem se javno ponudio na turniru "Četiri kafića". 

"Već sam demantovao neka imena, ponavljam, Hajduk neće angažovati Ibričića, Vukušića, Lendrića, Longa... Naše želje u januaru su vrlo jasne, želimo dovesti kvalitetnog napadača i intenzivno radimo na tome. Santini? On nije taj", izjavio je predsjednik Marin Brbić za hrvatske medije. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ibričić je Hajdukov dres nosio je od 2008. do 2011. godine kada je s Poljuda otišao u Lokomotiv, a veliki interes za njegovo dovođenje pokazao je Željezničar. Hoće li naći zajednički jezik, saznat ćemo kroz nekoliko dana. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.