Brbić: Sušić je naš najbolji igrač, želimo da ostane!

Predsjednik Hajduka za SportSport.ba

Brbić: Sušić je naš najbolji igrač, želimo da ostane!

Informacije vezane uz Hajduk nikako ne jenjavaju, a najnovije tiču se njihove vruće robe Tina Svena Sušića. 

Bh. reprezentativac je zahvaljujući svojim nastupima u dresu Hajduka postao najvrijedniji eksponat na Poljudu i sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu u januarskom prijelaznom roku. 

Za dovođenje Sušića zainteresovana je Sampdorija i čelnici kluba iz Genove već su bili prisutni na posljednjih nekoliko utakmica, a tragom tih informacija kontaktirali smo predsjednika kluba Marina Brbića koji je za SportSport.ba istakao da vjeruje da će Tino Sven Sušić ostati u Splitu. 

"Ne volim komentarisati špekulacije i u ovom trenutku mogu vam samo reći da je Sušić naš igrač. Voljeli bi da ostane u Hajduku barem do kraja sezone jer posjeduje veliki kvalitet i najbolji je u Hajduku", bile su prve riječi Marina Brbića na početku razgovora za SportSport.ba. 

Brbić nije želio komentarisati špekulacije koje u posljednje vrijeme povezuju Sušića sa klubovima iz inostranstva.

"On je odigrao dobru polusezonu i u zadnjoj utakmici se posebno istakao. Svašta mediji pišu u posljednje vrijeme, ali ja nemam komentar na takve stvari. Ponavljam, voljeli bi da ostane u Hajduku kako bi ostvarili zacrtane ciljeve", dodao je predsjednik Hajduka. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na kraju razgovora za SportSport.ba Brbić je dodao da Hajduk prati veliki broj igrača iz BiH, koji su u prošlosti znali biti bitne karike u splitskom klubu. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.