Seksipilna Nataly zavela igrača Real Madrida

Ona je nova djevojka Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Ljubavni život jednog od najboljih fudbalera svijeta Cristiana Ronalda često je u centru pažnje svjetskih medija.

Nakon što je prekinuo ljubavnu vezu sa poznatom manekenkom Irinom Shayk Ronaldo se dovodi u vezi sa mnogim djevojkama. Danas se u medijima pojavila informacija da je Ronaldo uplovio u ljubavnu vezu sa kolumbijskom manekenkom Nataly Rincon.

Prema pisanju tamošnjih medija Ronaldo je novogodišnje praznike proveu Miamiju gdje je upoznao zanosnu Nataly, a nakon toga su ostali u kontaktu. Navodno, Nataly će ubrzo posjetiti Madrid gdje dogovara nastavak manekenske karijere što je najbolji znak da želi biti blizu svom novom dečku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.