Ronaldo svjesno ignorisao Carli Lloyd

Dobro je zapamtio njene loše komentare

Ronaldo svjesno ignorisao Carli Lloyd

Endin Čaušević

Carli Lloyd osvojila je Zlatnu loptu u ženskoj kategoriji na ceremoniji dodjele koja je održana u ponedjeljak u Cirihu.

Ona je imala fenomenalnu godinu u dresu Houston Dasha i reprezentacije SAD-a. Ipak, iako je osvojila Zlatnu loptu onda je u ponedjeljak bila u centru pažnje zbog skroz druge stvari.

Naime, poznato je da Lloyd smatra da je Lionel Messi najbolji fudbaler svijeta, te da mu Ronaldo nije ni do koljena. Ona je prethodnih godina imala nekoliko statusa na Facebooku u kojima je omalovažavala Ronalda, a izgleda da joj je to Portugalac dobro zapamtio.

Njih dvoje sreli su se iza bine prije proglašenja dobitnika Zlatne lopte u muškoj konkurenciji i bilo je očigledno da se ne podnose. Engleski mediji navode da je ona bila previše nervozna jer je bila svjesna da je Ronaldo upoznat s njenim komentarima na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti