Kip Ronalda unakažen natpisom 'Messi'

Ne prestaju provokacije na račun Portugalca

Kip Ronalda unakažen natpisom 'Messi'

Napadač Barcelone Leo Messi sinoć je osvojio svoju petu nagradu za najboljeg fudbalera svijeta, a ponovo je iza sebe ostavio Cristiana Ronalda.

Ronaldo je tako ostao na tri osvojene Zlaten lopte, a fanovi Messija su iskoristili priliku da na veoma ružan način upute još jednu provokaciju Portugalcu.

Naime, grupa vandala je sinoć nakon dodjele Zlaten lopte uneredila statuu Ronalda u Madeiri. Oni su na pozadini statua napisali 'Messi' što se definitivno neće svidjeti Portugalcu, a vjerovatno ni Messi ne odobrava ovakav potez.

Ovo bi možda mogla biti i dodatna motivacija za Ronalda da pokaže da još jednom može pobjediti Messija i vratiti Zlatnu loptu u svoje vlasništvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi