Bh. košarkaš se povrijedio

Teletović propustio posljednji trening Phoenix Sunsa

Košarkaški bh. reprezentativac Mirza Teletović bio je primoran propustiti posljednji trening Phoenix Sunsa. 

Teletović je zadobio povredu u jučerašnjoj utakmici protiv Indiana Pacersa, a nakon medicinskih pregleda je utvrđeno da se ustvari radi o lakšoj povredi gležnja i povratak na parket očekuje se već u narednoj sedmici. 

Američki mediji pišu da Pheonix Suns pored Teletovića u utakmici protiv San Antonio Spursa neće moći računati na još trojicu košarkaša, tačnije na Jona Leuera (leđa), Markieffa Morrisa (rame) i TJ Warrena (koljeno).

Na kraju dodajmo da je naš Teletović ove sezone zabilježio 43 nastupa za Pheonix Sunse sa prosjekom od 9,8 poena po susretu.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.