Povreda Mirze Teletovića u novom porazu Sunsa

Nimalo lijepe vijesti iz NBA lige

Povreda Mirze Teletovića u novom porazu Sunsa

Midhat Šljivak

Mirza Teletović neće po dobrom pamtiti meč protiv Indiana Pacersa.

Pored poraza rezultatom 97:94 naš reprezentativac je doživio nezgodnu povredu članka u ovom meču.

Očekivano je Indiana došla do pobjede u ovom meču. Osim u pojedinim dijelovima prve dionice, prednost su Pacersi imali tijekom kompletne utakmice, a Sunsi su ponovo razočarali svoje navijače.

Nisu mogli domaći da pogode apsolutno ništa. Tim Jeffa Hornaceka liči na sve osim na tim, pa su Pacersi stigli do sasvim zaslužene pobjede, iako je sjajni Devin Booker uspio da uvede meč u neizvjesnost serijom poena u završnici.

Mirza Teletović je prije povrede odigrao 17 minuta. Ubacio je sedam poena, uhvatio je četiri lopte i sada nas dosta neizvjesnosti čeka kada je povreda u pitanju.

Goste je do pobjede odveo Monta Ellis sa 20 poena, Paul George je dodao 19, dok je kod Sunsa Devin Booker ubacio 32 poena.


Povreda Teletovica (Teletovic injury) by ss_video 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije