Loša noć za Teletovića i Sunse

NBA liga

Loša noć za Teletovića i Sunse

Edmir Škorić

Mirza Teletović večeras nije pružio dobru partiju, kao ni njegovi Sunsi, koji su poraženi u Minnesoti sa 117:87.

Sunsi su novi poraz doživjeli u Target Centru u Minneapolisu. Phoenixu je ovo bio četvrti uzastopni poraz.

Dobro su se držali gosti na početku utakmice, gubili su 24:23 nakon prve dionice, no do poluvremena je tim Timbewolvesa došao do dvocifrene prednosti (58:48).

U trećoj dionici domaći nastavljaju s dobrom igrom, pa s u ujednom trenutku vodili 18 razlike, a u posljednjih 12 minuta ušlo se pri rezultatu 83:69.

Razbijanje očajnih Sunsa nastavljeno je i u posljednjoj dionici. Timberwolvesi su na kraju slavili više nego uvjerljivo, rezultatom 117:87 i ovo im je prva pobjeda nakon devet uzastopnih poraza.

Teletović je ubacio svega dva poena, uz šut iz igre jedan od sedam. Imao je još jedan skok i dvije asistencije za 14 minuta provedenih na parketu. Knight kod Sunsa je ubacio 20, dok su u pobjedničkom timu Rubio i Wiggins ubacili po 18 poena.


Dva poena Mirze Teletovica 17.01.2016 by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije