Defanzivac u Realu?

Rodriguez pred vratima Madrida

Midhat Šljivak

Švicarski fudbaler Ricardo Rodriguez sve je bliže prelasku u Real Madrid.

Kako prenose španski mediji, sjajni lijevi bek njemačkog Wolfsburga vjerovatno će do kraja januara potpisati ugovor s Kraljevima.

Za njegove usluge rukovodstvo tima iz Madrida moraće izdvojiti oko 30 miliona eura, a u Realu će Švicarac biti zamjena za Brazilca Marcela.

Već dugo brazilski defanzivac nema adekvatnu konkurenciji na lijevom beku, te su u Realu željeli da dodanto pojačaju ovu poziciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Reala, interes za Rodrigueza pokazivao je i Manchester United, ali Crveni đavoli nisu napravili nijedan konkretan potez za njegovo dovođenje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.