Neymarov otac ugasio nade navijačima Real Madrida

Ništa od transera

Neymarov otac ugasio nade navijačima Real Madrida

Španski mediji i tabloidi su u posljednjih nekoliko dana pisali o tome kako bi se mogao desiti spektakularan transfer na relaciji Barcelona - Real Madrid.

Kraljevski klub je, navodno, spreman ponuditi čak 190 miliona eura za dovođenje Neymara, jedne od najvećih zvijezda najljućeg rivala.

Od prelaska Neymara iz Barcelone u Real neće biti ništa, što je potvrdio i otac brazilskog fudbalera.

"Neymar ima još tri godine ugovora sa Barcelonom. Sretan je tu gdje jeste, i naravno da ne pomišlja da pređe u redove Real Madrida", kratak je i jasan bio Neymar Santos Sr., koji je tako ugasio nade navijačima Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilski fudbaler je, uz Messija i Suareza, član udarnog trojca Barcelone koji nemilosrdno rešeta mreže u Španiji i Evropi i zaista je teško zamisliti Neymara u dresu kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti