Betis osvojio bod protiv Kraljeva

Prvi kiks Zidaneovog Reala

Fudbaleri Real Betisa i Real Madrida podijelili su bodove u meču 21. kola Primere odigravši 1:1.

Domaći su sjajno otvorili meč i do prednosti su došli već u 7. minuti sjajnim golom Cejudoa. Nisu Madriđani od tog trenutka uspjevali mnogo da prijete domaćem golmanu, bar ne u prvom poluvremenu.

Ipak, u nastavku su stvorili mnogo velikih šansi, a jedino je Benzema u 71. minuti bio precizan za jedini gol u mreži Antonia Adana na ovom meču.

Treba reći i to da su James Rodriguez i Cristiano Ronaldo propustili nekoliko velikih šansi, dok je s druge strane Gonzalo Castro imao veliki priliku u nadoknadi, ali je nije iskoristio.

Real Madrid je nakon ovog remija ostao četiri boda iza lidera Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.