FOTO: EPA

Trener Rome otkrio

Spalletti: Džeko neće igrati protiv Sassuola

Luciano Spalletti je na današnjoj konferenciji za medije kazao da Edin Džeko neće nasupiti u sutrašnjoj utakmici.

Roma će u okviru 23. kola dočekati Sassuolo na domaćem terenu, a trener Luciano Spalletti je svjestan da će njegova ekipa sada imati teži zadatak u odnosu na subotnji meč sa Frosinoneom. 

"Iza nas je jako važna pobjeda, a o ekipi Sassuola mogu govoriti samo u superlativima. Očekuje nas težak susret", rekao je Spalletti pa nastavio:

"Edin Džeko neće moći igrati. On ima veliku masnicu zbog udarca kojeg je dobio i ne želimo riskirati. Također, upitni su još Maicon i Totti", istakao je trener italijanske Rome na konferenciji za medije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rimski klub trenutno zauzima petu poziciju u prvenstvu sa 38 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.