Sergio Ramos tvrdi

"Ne znam hoće li Neymar u Real, znam da ja neću u Barcu"

Midhat Šljivak

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos dao je zanimljivu izjavu vezanu za Brazilca Neymara.

Zvijezda Barcelone uveliko se spominje kao potencijalno pojačanje madridskog kluba, a Ramos tvrdi da samo jednu stvar zna. On neće u Barcu, a za Neymarov slučaj ništa ne zna.

"Ne znam da li će doći kod nas. U fudbalu je sve moguće, uvijek se desi neki preokret. Jedino što mogu da garantujem jeste da Ramos neće u Barcelonu", kratko je rekao Ramos.

Neymar je prije dolaska u Barcelonu imao potpisan predugovor s Realom. Međutim, na kraju je završio u redovima velikog rivala u jako kontroverznom transferu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove godine Brazilac igra izvrsno, te španski mediji tvrde kako je predsjednik Reala Florentino Perez spreman da plati čak 190 miliona eura

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.