Čerišev: Nije bilo teško odlučiti se za Valenciju

Pojačao tim s Mestalle

Čerišev: Nije bilo teško odlučiti se za Valenciju

Edmir Škorić

Denis Čerišev pojačao je Valenciju posljednjeg dana prelaznog roka.

Čovjek koji je koštao Real Madrid Kupa kralja morao je da napusti Kraljeve. Njegova nova sredina je Valencia i Čerišev očekuje da dobije šansu na Mestalli.

"Ovo je jako važna prilika za mene i nadam se da ću uživati u novom izazovu. Došao sam u Valenciju jer me klub stvarno želio. Terner je pokazao veliki interes, pa sam lako donio odluku. Ipak, Valencia je veliki klub", rekao je Čerišev.

"Dolazim ad pomognem ekipi koliko god mogu u ostvarivanju ciljeva. Ne mogu dočekati da istrčim na teren i da upoznam nove saigrače, a hoću li igrati, odlučit će trener. Poštovat ću svaku odluku", dodao je. 

Mogao bi debitovati već sutra u polufinalnom meču Kupa kralja protiv Barcelone. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Barcelona je veliki tim, teško će biti, ali Valencia ima svoje oružje i moramo to da iskorsitimo", ističe Rus.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi