"Nema šanse da Neymar zaigra za Real Madrid"

Ronaldinho vjeruje da će Neymar ostati na Camp Nou

"Nema šanse da Neymar zaigra za Real Madrid"

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone Ronaldinho izjavio je da vjeruje da nema šanse da Neymar zaigra u dresu Real Madrida.

Već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da će Neymar karijeru nastaviti u kraljevskom klubu, a ove navode komentarisao je i nekada najbolji fudbaler svijeta Ronaldinho.

"Ne vjerujem da će Neymar otići u Real Madrid. Nadam se da će postati najbolji fudbaler na svijetu. Ima veliki talent i igra za najbolji klub na svijetu. On ima ono što je potrebno da postane najbolji fudbaler na svijetu", rekao je Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymarov ugovor s Barcelonom ističe na ljeto 2018. godine, ali je trener Barce Luis Enrique izjavio da vjeruje da će brazilski fudbaler uskoro produžiti svoj ugovor s ovom ekipom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi