Domingos Quina prelazi na Old Trafford

Crveni đavoli kradu velikog talenta Chelseaju

Midhat Šljivak

Manchester United odlučio je da pošalje ponudu za mladu zvijezdu Chelseaja, 16-godišnjeg Portugalca Domingosa Quinu.

Domingos Quina smatra se jednim od najboljih mladih fudbalera Evrope. Iako mu je samo 16 godina, već je kapiten kadetske selekcije Portugala i glavni igrač mladog tima Chelseaja.

Međutim, mladi fudbaler bi na ljeto mogao promijeniti klub. United mu je ponudio ogroman ugovor i navodno je Quina jako blizu prelaska na Old Trafford.

Plavci međutim nemaju namjeru da se olako odreknu mladog fudbalera. Navodno, ponudiće mu novi ugovor kako bi ga zadržali u svom timu, ali čini se kako je za to kasno i da je Quina već odlučio da preseli na Teatar snova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Quina igra na poziciji centralnog veznjaka i rođen je 1999. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.