Bivši bh. reprezentativac

Gordan Bunoza potpisao za rumunski Pandurii

Bivši bh. reprezentativac Gordan Bunoza (28) danas je potpisao ugovor sa rumunskim prvoligašem Panduriijem.

Tamošnji mediji već danima pišu o tome da će Pandurii svoje redove pojačati sa stamenim Gordanom Bunozom, a vijest da je transfer uspješno realiziran je potvrđena i na zvaničnoj klupskoj stranici. 

"Sretan sam što je uspješno okončan transfer u Pandurii. Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu u ostvarenju ciljeva", kazao je Bunoza.

Bunoza u Pandurii dolazi posredstvom menadžera Elvisa Bašanovića, a sa ovim petoplasiranim rumunskim klubom je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa opcijom produženja na dodatnih pet godina. 

Vrijedi podsjetiti da je Bunoza u Rumuniji već nastupao za Dinamo Bukurešt i tokom dosadašnje karijere je još nosio dresove Pescare, Hrv. Dragovoljca, Wisle, Karlovca, Austrije Lustenau i Drave Ptuj. Za vrijeme ere Safeta Sušića bio je jednom pozivan u "A" reprezentaciju BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.