Blijedo izdanje i poraz Wisle, Štiliću i Bunozi 90 minuta

Fenjeraš iznenadio

Blijedo izdanje i poraz Wisle, Štiliću i Bunozi 90 minuta

Wisla iz Krakowa doživjela je iznenađujući poraz na gostovanju kod fenjeraša na tabeli Ekstraklase Poljske.

Tim Semira Štilića i Gordana Bunoze poražen je rezultatom 2:1. Rybicki je domaći tim doveo u vodstvo već nakon što minuta igre. U drugom poluvremenu gosti se bude i dolaze do izjednačenja.

Strijalac je bio Gargula. Do kraja Widjew dolazi do pobjedonosnog pogotka, a strijelac je bio Cetnarski.

Gordan Bunoza i Semir Štilić igrali su po 90 minuta u poraženom timu, dok na drugoj strani Alen Melunović nije ulazio u igru.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Lechia je istim rezultatom na domaćem terenu bila bolja od Zaglebie Lubina. Strijelci za pobjednički tim bili su Grzelczak u šestom i Makuszewski u 86. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Kwiek u trinaestom minutu.

Stojan Vranješ igrao je 90 minuta u pobjedničkom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.