Bunoza na listi želja Palerma, Livorna i Basela

Odlazi iz Wisle Krakow

Bunoza na listi želja Palerma, Livorna i Basela

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH i igrač Wisle iz Krakowa, Gordan Bunoza, nalazi se na listi želja italijanskih klubova Palerma i Livorna, te švicarskog Basela. 

Prema pisanjima poljskog portala Futbol.pl, pomenute tri ekipe izrazile su želju da od naredne sezone u svojim redovima vide Bunozu kojem ugovor s Wislom ističe u junu ove godine.

S obzirom na njegov sigurni odlazak, Wisla je već krenula u potragu za nasljednikom. Sigurno neće biti lako, jer je Bunoza već skoro četiri godine standardni prvotimac u ovom klubu s kojim je 2011. godine osvojio i titulu prvaka Poljske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti