Fabregas bio pred dolaskom

"Cesc je bio blizu Uniteda"

Midhat Šljivak

Nekadašnji menadžer Manchester Uniteda, David Moyes, priznao je kako je tim s Old Trafforda bio jako blizu dovođenje Cesca Fabregasa.

Španski veznjak je međutim završio u Chelseaju, a Moyes koji je na klupi Crvenih đavola proveo svega 10 mjeseci, otkrio je šta se tačno dešavalo.

"Manchester United je uvijek želio vrhunske igrače. Uvijek je tako bilo i uvijek će tako biti", rekao je Moyes, te je otkrio.

"Mislili smo da je njegov dolazak gotova stvari. Razgovarali smo, sve je bilo spremno, ali nažalost na kraju nije došao u klub", istakao je Moyes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon Uniteda, Moyes je vodio Real Sociedad, gdje je također ostao 10 mjeseci, nakon čega mu je uručen otkaz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.