"Radim najbolje što znam, ali teško ćemo do Lige prvaka"
Foto: EPA

Louis van Gaal otvoreno

"Radim najbolje što znam, ali teško ćemo do Lige prvaka"

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda, Louis van Gaal, bacio je sve karte na osvajanje Evropske lige.

Nakon poraza od Sunderlanda, holandski stručnjak se predao, te smatra da je put do Lige prvaka preko Premiershipa gotovo nemoguć.

"Nisam pod pritiskom. Imam još mnogo posla, kojeg radim najbolje što mogu i bolje od ovog ne znam", rekao je Van Gaal, te je dodao: 

"Moram pripremiti igrače za susret s Midtjyllandom. Smatram da je nakon ovog Evropska liga lakši način da se dođe do Lige prvaka. Neće biti lako, jer mnogo dobrih ekipa igra u ovom takmičenju, ali teško ćemo do četvrtog mjesta u Premier ligi", istakao je holandski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United trenutno zaostaje pet bodova za četvrtim mjestom i današnjim porazom su šanse za plasman u Ligu prvaka znatno manje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi