Dinamo ostaje u Ligi prvaka?

Barca ipak stiže na Maksimir?

Edmir Škorić

Prema posljednjim informacijama, juniorska momčad Dinama mogla bi ipak da ostane u Ligi prvaka.

Podsjetimo, Matija Fintić je s tri žuta nastupao protiv Anderlechta i izgledalo je da će Modri biti izbačeni iako su slavili s 2:0.

No, trener seniora Dinama Zoran Mamić otkriva da su Dinamo i Anderlecht, koji se nije žalio, spremni da igraju novu utakmicu i to bi mogla biti UEFA-ina konačna odluka.

"Ne vidim razlog zašto se ne bi odigrala nova utakmica. U pregovorima smo s Anderlechtom, čekamo njihov dopis s pristankom na novi dvoboj. S obzirom da se oni nisu žalili na konačni ishod utakmice, ovo bi moglo biti idealno rješenje za sve strane", rekao je Mamić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na Maksimiru bi, ako Dinamo ipak prođe, 9. marta trebala gostovati Barcelona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.