FOTO: EPA

Čestitao bivšem klubu

Džeko nije zaboravio svoj Manchester City

Prvi trofej sezone u Engleskoj pripao je fudbalerima Manchester Cityja, koji su jučer nakon penala na Wembleyju savladali Liverpool 4:2 (1:1). 

Za trenera Manuela Pellegrinija ovaj susret je imao dodatnu težinu. Čileanac će na kraju sezone napustiti klupu Manchester Cityja i Capital One kup mu je bila jedna od moguće tri titule koje može osvojiti u ovoj sezoni, a najzaslužniji za ostvarenje njegovog cilja je rezervni golman Willy Caballero.

Nakon utakmice Manchester Cityju je čestitao i naš kapiten Edin Džeko koji je prije transfera u Romu nastupao upravo za Građane, napisavši: "Čestitam mom bivšem klubu na osvajanju Capital One Cupa."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.