FOTO: EPA

Novi detalji obraćanja

Bahatost ili ne? Ronaldo ne zna ni prezime svog saigrača!

Španski i italijanski mediji iznijeli su danas nove detalje iz Ronaldovog obraćanja nakon poraza od Atletica (0:1).

Ronaldo je za vikend zamjerio svojim saigračima jer nisu bili na njegovom nivou, a vrhunac bahatosti u cijeloj priči je bilo to što u istom razgovoru za španske medije nije znao ni kako se preziva Mateo Kovačić. 

"Ne kažem da su Jese, Lucas ili Kovačević loši, ali lično volim više igrati s Benzemom, Baleom i Marcelom", kazao je Ronaldo nakon utakmice.

Portugalac je od strane novinara odmah ispravljen da se Mateo preziva Kovačić, na što je Ronaldo odgovorio: "Da, da Kovačić. Ali to ne mijenja stvari", uzvratio je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je svjestan bio da je pokazao nedostatak poštovanja i na jutarnjem treningu je svojim saigračima uputio izvinjenje za javne kritike nakon poraza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.