"Ronaldo treba naučiti da šuti"
Foto: EPA

Eric Abidal savjetovao fudbalera Real Madrida

"Ronaldo treba naučiti da šuti"

Endin Čaušević

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo ovih dana je u centru pažnje zbog svojih izjava.

Portugalac je nakon poraza kraljevskog kluba od Atletico Madrida izjavio da je razočaran u svoje igrače, te da oni nisu na njegovom nivou. Nakon što su se oglasili i neki od igrača Reala, Ronaldo se jučer izvinio svima u klubu zbog svoje izjave.

Nekadašnji fudbaler Barcelone Eric Abidal izjavio je da Ronaldo treba naučiti da neke stvari ne smije govoriti u javnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nekada nakon utakmice ne smiješ reći ono što misliš jer se može pogrešno protumačiti. Upravo se to desilo Ronaldo. On mora naučiti da nekad ružne stvari mora zadržati za sebe. Mora naučiti da šuti kada je to potrebno", rekao je Abidal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi