Ronaldo saigračima "sve objasnio" preko WhatsAppa

Shvatio da je pogriješio

Ronaldo saigračima "sve objasnio" preko WhatsAppa

Cristiano Ronaldo izvinio se saigračima za javne kritike poslije poraza u gradskom derbiju od Atletico Madrida. 

Saigrači su navikli da trpe njegovo ponašanje jer je najbolji igrač, strijelac i zvijezda kluba, međutim i za njih su bile previše oštre riječi koje je Ronaldo iznio nakon što je Real porazom i definitivno ispao iz borbe za naslov. 

El Mundo Deportivo je objavio da je Ronaldo nakon razgovora sa kapitenom Sergijom Ramosom došao na ideju da umanji štetu. Tako se putem mobilne aplikacije WhatsApp izvinio onima za koje je smatrao da ih je uvrijedio uz obrazloženje kako je pogrešno citiran od strane novinara. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je svjestan da je pokazao nedostatak poštovanja prema saigračima i na jutarnjem treningu se još jednom izvinio za svoju aroganciju. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi