Predsjednik Reala dovodi novog trenera

Florentino Perez mijenja Zidanea na kraju sezone?

Endin Čaušević

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez najavio je velike promjene u kraljevskom klubu na kraju sezone.

Real Madrid ove sezone ne pruža partije kakve su se očekivale, a predsjednik kluba nalazi se na meti navijača koji traže njegov odlazak. Perez je najavio velika pojačanja u sljedećoj sezoni, a promjena bi ponovo mogla biti i na trenerskoj poziciji.

Prije nekoliko sedmica na trenersko mjesto kraljevskog kluba stigao je Zinedine Zidane koji je zamijenio Rafu Beniteza, ali bi i francuski stručnjak na kraju sezone mogao napustiti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prema pisanju Mundo Deportiva Florentino Perez razmišlja o tome da se na kraju sezone zahvali Zidaneu, jer želi na klupi kraljevskog kluba vidjeti menadžera Tottenhama Mauricija Pochettina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.