Panika na Bernabeu: Ronaldo i Ramos zatražili transfere?

Kriza u Realu još uvijek nije riješena

Panika na Bernabeu: Ronaldo i Ramos zatražili transfere?

Endin Čaušević

Kriza u svlačionici Real Madrida još uvijek se nije riješila, a danas su španski mediji otkrili nove informacije iz kraljevskog kluba.

Španski Sport danas je objavio još jednu nevjerovatnu priču. Ovaj list tvrdi da su Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos podnijeli zahtjev za transfer, te da imaju namjeru da na kraju sezone napuste kraljevski klub.

Navodno, oni su ove zahtjeve predali predsjedniku kluba Florentinu Perezu. Ovaj haos nastao je nakon poraza Reala na domaćem terenu od Atletica jer je nakon utakmice Ronaldo izjavio da ostali igrači u ekipi nisu na njegovom nivou.

Ramos je pokušao stati u odbranu Ronalda, ali nije uspio spriječiti da se neki od igrača Reala naljute zbog ove izjave. Iako se Ronaldo izvinio svim saigračima, čini se da je odlučio da je došlo vrijeme za rastanak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, treba reći da su ove priče i dalje špekulacije, ali da se od zahtjevima za transfere priča uveliko u Španiji i to je trenutno top tema svih sportskih medija u toj zemlji.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi