Bahatost ili ne? Ronaldo ne zna ni prezime svog saigrača!
FOTO: EPA

Novi detalji obraćanja

Bahatost ili ne? Ronaldo ne zna ni prezime svog saigrača!

Španski i italijanski mediji iznijeli su danas nove detalje iz Ronaldovog obraćanja nakon poraza od Atletica (0:1).

Ronaldo je za vikend zamjerio svojim saigračima jer nisu bili na njegovom nivou, a vrhunac bahatosti u cijeloj priči je bilo to što u istom razgovoru za španske medije nije znao ni kako se preziva Mateo Kovačić. 

"Ne kažem da su Jese, Lucas ili Kovačević loši, ali lično volim više igrati s Benzemom, Baleom i Marcelom", kazao je Ronaldo nakon utakmice.

Portugalac je od strane novinara odmah ispravljen da se Mateo preziva Kovačić, na što je Ronaldo odgovorio: "Da, da Kovačić. Ali to ne mijenja stvari", uzvratio je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je svjestan bio da je pokazao nedostatak poštovanja i na jutarnjem treningu je svojim saigračima uputio izvinjenje za javne kritike nakon poraza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi