Neke stvari ne može da trpi

Mihajlović, bez obzira na sve, na kraju sezone odlazi

Edmir Škorić

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović bi mogao napustiti Milan na kraju sezone.

I taman je Mihajlović malo poredao stvari u Milanu, uvezao nekoliko dobrih rezultata, a onda je stigao poraz od Sassuola (2:0). 

Ponovo je Mihajlović na udaru žestokih kritika od strane italijanskih medija.  No, svejedno, Sky Italia navodi da će Srbin napustiti Milan na kraju sezone, bez obzira šta uspije da napravi u ostatku sezone. Nešto se, ipak, i njega tiče.

Mihajlović ne voli da mu se dira u posao, a predsjednik Milana takakv kakv jest, Silvio Berlusconi, nije mogao, a da se ne umiješa u Mihajlvićev posao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pod vodstvom Mihajlovića, Milan je došao do finala Kupa, gdje će igrati protiv Juventusa, dok je u Seriji A njegov tim šesti i bori se za plasman u Evropu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.