Mihajlović odlazi iz Milana?
foto:google

Ponovo se uzburkali odnosi

Mihajlović odlazi iz Milana?

D. Vejo

Nakon poraza u prošlom kolu Serije A od Sassuola 2:0, Siniša Mihajlović ponovo je naišao na kritike vlasnika Milana Silvia Berlusconija. Ovaj srpski stručnjak sve je bliži izlaznim vratima sa San Sira.

Niz od nekoliko pobjeda fudbalera Milana prekinuo je poraz u prošlom kolu. Iako su već bili u lošim odnosima, varnice na  relaciji Mihajlović-Berlusconi ponovo su počele da sjevaju. Ovoga puta, prema pisanju tamošnjih medija definitivno je došao kraj.

Srpski strateg će na kraju sezone napustiti redove rosonera te se uputiti u novu sredinu. Po svemu sudeći a kako se špekuliše, kao naredna stanica mjesta šefa struke mogao bi biti Lazzio. Nebesko plavi se nalaze u krizi rezultata ove sezone pa se smatra da bi upravo Mihajlović bio najbolje rješenje na Olimpicu za narednu.

Prije početka sezone tokom sastanka vlasnika crveno-crnih Silvija Berlusconija i Siniše Mihajlovića, postignut je dogovor o tome kako Milan tokom sezone 2015/16 mora ostvariti rezultat koji vodi u Ligu šampiona. Trenutno, daleko su od te ambicije uzimajući u obzir da se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli sa devet bodova manje u odnosu na trećeplasiranu Romu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nadanjima nije kraj, fudbaleri Milana ušli su u finale Kupa gdje će snage odmjeriti sa trenutno najboljom ekipom u prvenstvu, Juventusom dok je borba za neko od mjesta koje vodi u Evropu još u igri jer je 10 kola ostalo do kraja šampionata.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi