Žele fudbalera Arsenala

Chelsea našao zamjenu za Hazarda?

Belgijanac iz redova Chelsea Eden Hazard mogao bi napustiti ovu ekipu na ljeto.

Hazard ove sezone igrao veoma loše u plavom dresu, a smatra se da on više nema veliku motivaciju da ostane na Stamford Bridgeu. 

To posebno leži u činjenici što Chelsea sljedeće sezone neće igrati Ligu šampiona, a možda ne ni Evropa ligu te bi se Belgijanac mogao odlučiti za transfer u Real Madrid.

Ipak, ukoliko se to zaista i desi, engleski mediji navode da bi Chelsea onda krenuo po fudbalera Arsenala Alexa Oxlade-Chamberlaina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Plavci bi se na taj potez mogli odlučiti jer u svojim redovima žele vidjeti jednog engleskog reprezentativca koji bi mogao biti dugoročno riješenje na krilnoj poziciji.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.