Portugalac samo 28 puta imao dodir s loptom

Poražavajuća statistika Ronalda protiv Las Palmasa

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su uz dosta muke slavili na gostovanju protiv Las Palmasa (1:2).

Real Madrid je u samom finišu utakmice stigao do tri boda, a junak je bio Casemiro koji je zatresao mrežu domaće ekipe. Navijači Reala bili su razočarani partijom Cristiana Ronalda, a španski mediji otkrili su da je Ronaldo odigrao jednu od najgorih utakmica otkako je došao u kraljevski klub.

Naime, španski AS je objavio statistiku portugalskog igrača iz sinoćnje utakmice. Ronaldo je odigrao cijelu utakmicu, a samo 28 puta je imao dodir s loptom što je najgora statistika otkako je stigao u Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je imao i goru statistiku u Real Madridu, ali je u tim slučajevima obično igrao samo jedno poluvrijeme, a sinoć je svih 90 minuta proveo na terenu. Navijači kraljevskog kluba izrazili su nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog igre Portugalca, te su ponovo zatražili njegov odlazak sa Bernabea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.