Linker: Bale će zasijati kada Ronaldo ode iz Reala

Zanimljiva izjava bivšeg reprezentativca Engleske

Linker: Bale će zasijati kada Ronaldo ode iz Reala

Nekadašnji reprezentativac Engleske Gary Linker dao je veoma zanimljiv komentar o Garethu Baleu.

Velšanin igra sasvim dobro ove sezone, ali utisak je da nikada nije potpuno opravdao očekivanja koja su u Realu imali od njega kada je došao iz Tottenhama.

Linker ima veoma zanimljiv komentar za Balea i poručuje da će on 'proraditi' u Real Madridu kada Cristiano Ronaldo ode iz ovog kluba.

"Bale je nevjerovatan talenat. On je sjajan igrač. Uvijek će biti u sjeni Cristiana Ronalda dok je u Real Madridu, jer je svim igračima tako. Ipak, Bale bi mogao biti igrač koji će pojačati Real onda kada Ronaldo počne smanjivati formu", rekao je Linker.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gareth Bale je ove sezone postigao 14 golova u Primeri na 16 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi