Kup Srbije

Subotičanima premija ukoliko pobjede Partizan

D. Vejo

Jedan dan ostao je do polufinala Kupa Srbije. Svoja koplja će pred praznim tribinama stadiona JNA ukrstiti Partizan i Spartak. Ukoliko gosti stignu do trijumfa, klub će ih bogato nagraditi. 

Riječ je o premijama koje su obećane igračima od strane predsjednika kluba, ali prije svega cilj je pobjeda i plasman u finale.

"Ove sezone igramo dobar fudbal. Zadovoljan sam pristupom igri. Do sada smo ostvarili tri pobjede i dva remija tako da se nadam pozitivnom rezultatu sutra u Kup meču protiv Partizana na njihovom stadionu. Imamo igrački kadar koji je spreman odgovoriti crno-bijelima", rekao je za medije predsjednik Spartaka Dragana Simović.

Plasman u finale kako šefu struke Andreyu Cernyshovu tako i njegovim izabranicima značit će mnogo kada je u pitanju ekonomska računica. Obećane su bogate premije ukoliko se ostvari istorijski uspjeh.

"Ja se nadam finalu i spremni smo za to. Igračima su obećane bogate premije ukoliko ostvare istorijski uspjeh", dodaje Simović.

Utakmica između Partizana i Spartaka igra se sutra od 18 sati, dok će drugi polufinalni meč biti održan u Ivanjici gdje tamošnji Javor dočekuje ekipu Borca iz Čačka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.