Postigao dogovor o uslovima

Kroos napušta Real, poznata nova sredina?

Njemački reprezentativac Toni Kroos na kraju sezone će vjerovatno napustiti Real Madrid. 

Kroos (26) tek ulazi u najbolje fudbalske godine i u ovoj sezoni ima epizodnu ulogu u kraljevskom klubu, a među klubovima koji su najviše zainteresovani za njegovo dovođenje spominje se Paris Saint-Germain.

Francuski RMS je objavio informaciju da je Kroos sa čelnicima Paris Saint-Germaina već postigao dogovor o uslovima saradnje i navodno Parižani su spremni Real Madridu na ime obeštećenja ponuditi oko 50 miliona eura. 

Trener Laurent Blanc u ovom veznom fudbaleru vidi zamjenu sa Tiaga Motu, a njegovom timu problem pri realizaciji transfera predstavljat će Manchester United i Manchester City, koji su također zainteresovani za Kroosa. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kroos je sa 11 miliona eura godišnje treći najplaćeniji u svlačionici Reala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.