PSG nudi 50 miliona eura za Pjanića!?
Foto: EPA

Hoće li preseliti na Park prinčeva?

PSG nudi 50 miliona eura za Pjanića!?

Prema pisanju pojedinih francuskih medija, PSG je ovog ljeta spreman završiti misiju dovođenja Miralema Pjanića na Park prinčeva.

Parižani su za bh. reprezentativca odlučni poslati ponudu koja se teško može odbiti, a ona bi trebala težiti čak 50 miliona eura. Inostrani mediji pišu da je Miralem Pjanić spreman prihvatiti ponudu i vratiti se u Francusku, gdje je već nastupao za Metz i Lyon, a navodno se čeka još samo odgovor iz Rome.

Miralem Pjanić je u Romu stigao 2011. godine, a u proteklih nešto manje od pet godina postao je ključni igrač i predvodnik kluba sa Olimpica.

Interes za 25-godišnjeg Pjanića već godinama pokazuju brojni najveći evropski klubovi, ali do sada su sve ponude odbijene i popularni Mali princ bi svaki put ostajao u Rimu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Obzirom da igra svoju najbolju sezonu u profesionalnoj karijeri, ostaje da se vidi hoće li u Romi uspjeti zadržati igrača koji vrijedi pravo bogatstvo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi