Ibra još jednom pokazao ko je gazda

U svom stilu

Ibra još jednom pokazao ko je gazda

D. Vejo

Nakon obračuna sa desnim bekom Gregoryjem van der Wielom, Zlatan Ibrahimović očitao je lekciju i Layvinu Kurzawi.

Tokom treninga fubalera PSG-a, odjekivali su bučni glasovi na tribinama stadiona. Glasne momke u pozadini osjetio je Šveđanin koji je poželio da vidi u čemu je problem. Saznavši da je riječ o nekolicini prijatelja njegovog saigrača Kurzawe, odlučio je da očita bukvicu lijevom beku.

Iako su pored beka bili Matuidi i Rabiot, Ibrahimović je prišao i uputio mnoštvo kritika. Stvari su se smirile kada je navodno Matuidi odlučio da objasni Kurzawi kako takvim stvarima nije mjesto na treningu te da je pogriješio.

Podsjetimo, povod okršaja između Ibrahimovića i Van der Wiela od prije nekoliko dana bio je taj što je odbrambeni igrač napustio meč između Troyes i PSG-a prije vremena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi