Golman bh. reprezentacije

Begović: Transfer u Chelsea nije ispunio očekivanja

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović za vrijeme dosad provedeno u Chelseaju nije se uspio izboriti za "jedinicu" ispred Thibauta Courtoisa.

Doskorašnji čuvar mreže Stoke Citya za londonski klub je potpisao u ljetnom prijelaznom roku, a poslije osam mjeseci postao je svjestan da prelazak na Stamford Bridge nije donio ono što je očekivao. 

"Dolazak u Chelsea nije samo bio biti jedan ili broj dva, osjećao sam da trebam izazov", kazao je naš Begović za Evening Standard i potom dodao:

"Određene stvari bile su na mjestu, razgovori su bili dobri, a i ja sam želio biti dio velikog kluba te pomoći Chelseaju u osvajanju trofeja. Ipak, nije sve bilo po planu i nadam se da će se to promijeniti te da će budućnost biti svijetlija", istakao je 28-godišnji bosanskohercegovački golman. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begovićevo nezadovoljstvo moglo bi rezultirati novim transferom u ljetnom prijelaznom roku, a za njegove usluge najveći interes je pokazao Everton. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.