Foto: EPA

Ne daju Courtoisa

Chelsea nevjerovatnom cijenom odbio Real

Midhat Šljivak

Thibaut Courtois sve se više povezuje s odlaskom iz Chelseaja.

Belgijski golman najavljivan je kao novo pojačanje PSG-a, ali i Real Madrida, koji se okrenuo 23-godišnjem golmanu ispred Davida de Gee.

Navodno, Courtois je izrazio želju za povratkom u Primeru, gdje je već nosio dres Atletico Madrida. Ipak, čini se da mu se želja neće ostvariti.

Chelsea je postavio nevjerovatnu cijenu za Courtoisa. Žele čak 73 miliona funti i tako imaju namjeru da odbiju potencijalne kupce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Courtois je nezamjenjiv na golu Plavaca ispred bh. reprezentativca Asmira Begovića i čini se da će tako ostati i naredne sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.