Održan seminar

Sve spremno za nastavak Druge lige FBiH grupa Zapad

Samir Mlaćo

Nedugo nakon edukacionog seminara za delegate Druge lige FBiH grupa Zapad, u Vitezu je jučer održan i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa Zapad.

Na utakmicama Druge lige Federacije BiH za službene predstavnike, ljekare, fizioterapeute i komesare za bezbjednost klubova Druge lige važeća je isključivo akreditacija za 2016. godinu koju je nakon seminara izdao NS FBiH, a seminar je bio obavezan za sve klubove.

Na samom seminaru izvršena je analiza takmičenja Druge lige FBiH grupa Zapad kao i prezentacija obaveza klubova, ali i upustava o snimanju utakmica.

Predavači su bili osobe iz Komisije za takmičenje NS FBiH, a za kraj su svim prisutnima prezentovana upustva o radu u COMET informacionom sistemu.

Čelni ljudi NS SBK/KSB te NS FBiH svim klubovima poželjeli su mnogo sreće u drugom dijelu sezonu sa željom da sve prođe regularno, ali i pozvali klubove da i oni na najbolji način učestvuju u što kvalitetnoj ligi. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Drugi dio sezone u ovom rangu takmičenja starta narednog vikenda, a jesenji šampion je bugojanska Iskra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.