Devet golova Krajišnika, Iskra jesenji prvak

Druga liga Federacije BiH Zapad

Devet golova Krajišnika, Iskra jesenji prvak

A. Beganović

Iskra iz Bugojna je jesenji prvak Druge lige Federacije Bosne i Hercegocvine grupa Jug.

U posljednjem 9. kolu jesenjeg dijela šampionata fudbaleri Iskre su remizirali u Bužimu (1:1). Bugojanska ekipa do prednosti je stigla u 11. minuti kada je mrežu domaćina pogodio Faruk Uzun, a bod Vitezu donio je Samir Dizdarević u sudijskoj nadoknadi vremena.

U duelu Krajine i Viteza nije bilo golova, dok su mrežer mirovale i u Bosanskoj Otoci gdje su snage odmjerili Sloga i Vlašić.

Fudbaleri Krajišnika su u Velikoj Kladuši sa ubjedljivih 9:0 savladali Ključ. Po tri pogotka su postigli Elvis Torić i Edin Alibegić, dok su se u listu strijelaca upisali i Rašid Jašić, Nermin Džinić, te Heba Delić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Duel Radnika i Borca na rasporedu je sutra u Donjem Vakufu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti