Vitez u Vitezu bolji od Viteza

Druga liga FBiH - grupa Zapad

Vitez u Vitezu bolji od Viteza

E. Škorić

Ovog vikenda igrani su susreti osmog kola Druge lige FBiH - grupa Zapad.

Iskra je ostala na prvom mjestu nakon domaćeg trijumfa nad Krajišnikom (2:0). Seferović i Omerinović su presudili gostima iz Velike Kladuše.

Krajina je u Izačićima osvojila bod protiv Borca (1:1). Poveo je domaći tim golom Balića,  Bajraktarević je izjednačio u 87. minuti iz Cazina.

Zanimljivo je bilo u duelu Viteza i Viteza iz Bužima u Vitezu. Slavio je domaći sastav s 2:0, a pogađali su Haskić u 20. i Zukan u 84. minuti. Sloga je pogocima Begića trijumfovala u Ključu, dok je Vlašić s 3:0 deklasirao Radnik. Pogotke su postigli Muslimović i dva puta Imširović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Druga liga FBiH - Zapad, 8. kolo:
FK Vitez - Vitez Bužim 2:0 (Haskić 20, Zukan 84)
Iskra - Krajišnik 2:0 (Seferović 14, Omerinović 68)
Ključ - Sloga 0:2 (Begić 15, 28)
Vlašić - Radnik 3:0 (Muslimović 58, Imširović 25, 48)
Borac - Krajina 1:1 (Balić 21/ Bajraktarević 87)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.