FOTO: EPA

Da li će ispuniti njihove želje?

Navijači Reala poručili Perezu kojeg napadača žele u klubu

Adnan Beganović

Navijači Reala poručili su predsjedniku "kraljevskog kluba" Florentinu Perezu da žele povratak Alavara Morate na Santiago Bernabeu.

Madridski AS je u anketi pitao navijače Reala da li žele povratak Morate u klub, a čak 71.5 posto navijača "kraljevskog kluba" koji su učestvovali u anketi su glasali za, dok 28.5 posto njih smatra da se ovaj napadač ne treba vraćati na Santiago Bernabeu.

Podsjetimo, Morata je 2014. godine iz Reala prešao u Juventus za 20 miliona eura, ali uz klauzulu da ga Real može vratiti za 30 miliona eura.

U posljednjih nekoliko dana špekuliše se o njegovom povratku u Real, pa je upravo zbog toga As odlučio pitati navijače kakav je njihov stav po ovom pitanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.