Sprema se spektakl

Manchester United dolazi u Beograd

Slavni Manchester United naredne sezone će vjerovatno odigrati prijateljsku utakmicu u susjednoj Srbiji. 

Naime, predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović nedavno je uputio pismo Manchester Unitedu s ciljem da se prijateljstvo između dvije ekipe obnovi dolaskom Van Gaalovih izabranika na u srbijansku prijestolnicu.

Odgovor sa Old Trafforda u Beogradu nisu dugo čekali. U poslanoj pošti je navedeno da su Crveni đavoli spremni se odazvati pozivu za prijateljsku utakmicu, ali zbog nedefenisanih termina Premiershipa klub nije u mogućnosti izdati definitivan odgovor po pitanju tačnog termina. 

Crvena zvezda i Manchester United su u prošlosti, tačnije 19. novembra 1991. godine, trebali odigrati revanš utakmicu Superkupa Evrope i svakako jedan od povoda za prijateljsku utakmicu je to što revanš nikad nije odigran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.