Ter Stegen u Cityju?

Barca prodala golmana?

Midhat Šljivak

Njemački golman Marc-Andre ter Stegen blizu je prelaska u Manchester City, tvrdi Daily Telegraph.

Ter Stegen je trenutno golman Barcelone. Međutim, 24-godišnji čuvar mreže brani samo u Ligi prvaka i Kupu, dok u prvenstvu prednost ima Claudio Bravo.

Nezadovoljan je time mladi golman. Njegov odlazak iz kluba je gotovo siguran, a Daily Telegraph tvrdi kako je Manchester City jako blizu njegovog dovođenja.

Tako bi Joe Hart dobio veliku konkurenciju u narednoj sezoni. Engleski mediji su ranije pisali kako bi dolaskom Pepa Guardiole na klupu Građana, reprezentativac Engleske mogao preseliti na klupu, a čak i otići iz kluba.

Nijemac je član Barcelone postao 2014. godine, a stigao je iz Borussije Moenchengladbach.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.